Vélemények ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys Modern és elegáns ruha ONeills

Termékleírás: O'Neills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys This Junior Boys O'Neills Westmeath Tricot Windcheater Top has been crafted with a durable nylon shell which is water resistant, whilst the mesh lining wicks sweat away from your skin. The top has elasticated waist and cuffs, whilst the team crest allows you to showcase your support for The Lake County and the O'Neills branding adds the finishing touch. > Kids Sports Top > Water resistant > Elasticated cuffs and hem > Breathable punch holes > Team crest > O'Neills branding > Team crest > Shell: 100% Nylon, Lining: 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys mert kedvező ár 12 678 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys
Termék felülvizsgálata ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából ONeills vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys ONeills

További termékképek, részletesebb leírások ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu ONeills, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 678 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó ONeills
- code EAN 2386352222450
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys Modern és elegáns ruha
12 678 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha ONeills

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ONeills Westmeath Tricot Windcheater Top Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (ONeills), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2386352222450 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése