Vélemények Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga és termékinformációk

Terméknév: Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga Kerti virágcserepek Plastia

Termékleírás: Praktikus önöntöző virágtartó, amely az egynyári virágok minden fajtájához, de szobanövényekhez is alkalmas. A levegő gyökerekhez való hozzáférését egy „kisablak” biztosítja, amely a virágok öntözésére is szolgál. A virágtartó részét képezi egy fém lánc is, amely lehetővé teszi a biztonságos felfüggesztést. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga mert kedvező ár 1 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti virágcserepek.

Reviews Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga
Termék felülvizsgálata Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Plastia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga Plastia

További termékképek, részletesebb leírások Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Plastia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Plastia
- code EAN 8590415513285
- a termék kategóriában van Kerti virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga Kerti virágcserepek
1 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti virágcserepek Plastia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Önöntöző függesztett virágtartó 25 cm, narancssárga) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Plastia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590415513285 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti virágcserepek - További termékek megtekintése