Vélemények Orion 10 darabos fűszertartó állványon és termékinformációk

Terméknév: Orion 10 darabos fűszertartó állványon Fűszertartók Orion

Termékleírás: Ezzel a fából készült fűszertartó polccal a fűszerek mindig kéznél lesznek. A polcot felakaszthatja a falra, vagy a konyhapult szabad felületére is helyezheti. A készlet tartalma: 10 üveg tároló csavaros fa fedéllel és műanyag adagoló nyílással, térfogat 80 ml 1x fa állvány... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion 10 darabos fűszertartó állványon mert kedvező ár 7 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fűszertartók.

Reviews Orion 10 darabos fűszertartó állványon
Termék felülvizsgálata Orion 10 darabos fűszertartó állványon

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion 10 darabos fűszertartó állványon -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion 10 darabos fűszertartó állványon és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion 10 darabos fűszertartó állványon Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion 10 darabos fűszertartó állványon és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381039936
- a termék kategóriában van Fűszertartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion 10 darabos fűszertartó állványon Fűszertartók
7 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fűszertartók Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion 10 darabos fűszertartó állványon) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381039936 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fűszertartók - További termékek megtekintése