Vélemények Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek és termékinformációk

Terméknév: Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek Sütőformák és tepsik Orion

Termékleírás:  Sütőkészlet gyermekeknek, amellyel örömöt szerezhet a kis segítőtársaknak a konyhában. Segíthetnek ezáltal a sütés során vagy játszhatnak vele a mini konyhapultjuknál a gyerekszobában.   A készlet tartalma: 1 db kerek sütőlap tapadásmentes felülettel, átmérő: 22,5 cm 6 db műanyag, különböző alakú sütőforma 1 db vajazókés - fa, szilikon, hossza: 19 cm 1 db lehúzó - fa, szilikon, hossza: 19 cm 1 db rozsdamentes acél habverő, hossza: 22 cm 1 db fa henger, hossza: 17,5 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek mert kedvező ár 3 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sütőformák és tepsik.

Reviews Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek
Termék felülvizsgálata Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381147921
- a termék kategóriában van Sütőformák és tepsik


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek Sütőformák és tepsik
3 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Sütőformák és tepsik Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion 11-részes sütőkészlet gyermekeknek) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381147921 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sütőformák és tepsik - További termékek megtekintése