Vélemények Orion 12részes fűszertartó állvánnyal és termékinformációk

Terméknév: Orion 12részes fűszertartó állvánnyal Fűszertartók Orion

Termékleírás: A fûszertartó készlet nemcsak modern, hanem praktikus társa a konyhában.  A faállványon elhelyezett 12 fûszeres szelence garantáltan szebbé teszi háztartását, de emellett megkönnyíti a konyhai munkát is. A szelencéket könnyû kiemelni és újra visszahelyezni az állványba. A keményfából, mûanyag szórófejes tömítéssel ellátott szelencék üvegbõl készülnek. A szelencék ûrtartalma 80 ml.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion 12részes fűszertartó állvánnyal mert kedvező ár 6 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fűszertartók.

Reviews Orion 12részes fűszertartó állvánnyal
Termék felülvizsgálata Orion 12részes fűszertartó állvánnyal

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion 12részes fűszertartó állvánnyal -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion 12részes fűszertartó állvánnyal és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion 12részes fűszertartó állvánnyal Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion 12részes fűszertartó állvánnyal és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381039905
- a termék kategóriában van Fűszertartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion 12részes fűszertartó állvánnyal Fűszertartók
6 145 Ft
Az áruk elérhetősége
08.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fűszertartók Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion 12részes fűszertartó állvánnyal) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381039905 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fűszertartók - További termékek megtekintése