Vélemények Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó és termékinformációk

Terméknév: Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó Felmosók Orion

Termékleírás:  Mechanikus seprőgép törlőfelülettel és rúddal minden típusú padló normál tisztításához. A seprőgép gumi szennyeződésgyűjtővel és mikroszálas törlőhuzattal rendelkezik. A szennyeződések a tartályban maradnak, amelyet a nyomógomb lenyomásával üríthet ki.   Specifikációk: A rúd teljes hossza 115 cm. Anyaga: műanyag, fém, gumi, mikroszálas anyag. Méretek:              A seprőgép alsó része: 26 x 19 x 6 cm              Teljes magassága: 120 cm              Törlőfelület: 23 x 10 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó mert kedvező ár 6 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Felmosók.

Reviews Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó
Termék felülvizsgálata Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381153748
- a termék kategóriában van Felmosók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó Felmosók
6 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Felmosók Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion 2 az 1-ben Master mop seprű és mechanikus felmosó) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381153748 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Felmosók - További termékek megtekintése