Vélemények Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet és termékinformációk

Terméknév: Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet Étkészletek Orion

Termékleírás: 24 darabos evőeszkӧz készlet, amely 6 db villát, 6 db kést, 6 db kanalat és 6 db kávés kanalat tartalmaz. Egyszerű kivitelezés, felülete sima és rozsdamentes acélból készült, minta nélkül. A készlet tartalmaz: -      Villa – 19,5 cm -      Kés – 22 cm -      Kanál – 19,5 cm -      Kávés kanál 14,5 cm  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet mert kedvező ár 9 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Étkészletek.

Reviews Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet
Termék felülvizsgálata Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8595116799648
- a termék kategóriában van Étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet Étkészletek
9 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Étkészletek Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion 24 darabos evőeszkӧz készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595116799648 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Étkészletek - További termékek megtekintése