Vélemények Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz és termékinformációk

Terméknév: Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz Gyermek étkészletek Orion

Termékleírás: Étkészlet gyerekeknek Kisvakondos motívummal. Az étkészletben lapos tányér, tál leveshez, bögre és kanál található. Az edények az egészségre ártalmatlan melaminból készültek – brnói laboratórium tanusítványával. Használhatja otthonában, vagy az utakon. Az étkészlet gyermekeknek számára 6 hónapos kortól alkalmas. Ajándékcsomagolásban kínáljuk. Mosogatógépben mosható, használatát nem javasoljuk mikrohullámú sütőben. A készlet tartalma: -        1x tányér, átmérő 21,5 cm, magasság 1,8 cm -        1x tál, átmérő 16,5 cm, magasság 3,8 cm -        1x bögre, átmérő 8 cm, magasság 6,5 cm, térfogata 250 ml -        1x kanál, hossz 15,5 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek étkészletek.

Reviews Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz
Termék felülvizsgálata Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8590121687010
- a termék kategóriában van Gyermek étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz Gyermek étkészletek
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek étkészletek Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion 4 darabos gyerek étkészlet Kisvakond, ősz) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590121687010 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek étkészletek - További termékek megtekintése