Vélemények Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó és termékinformációk

Terméknév: Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó Ebédhordók Orion

Termékleírás: A rozsdamentes 4 szintes termo ételhordó alkalmas az ételek szállítására, hosszú ideig megtartja az ételek hőmérsékletét. Hozzá tartozik egy fém állvány csattal, amely biztosítja az edény és a felső fedél szoros lezárását. Méretei: térfogata 4 x 1,1 l, átm. 16 cm, teljes magassága 36 cm.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó mert kedvező ár 7 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ebédhordók.

Reviews Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó
Termék felülvizsgálata Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381119133
- a termék kategóriában van Ebédhordók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó Ebédhordók
7 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Ebédhordók Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381119133 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.