Vélemények Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db és termékinformációk

Terméknév: Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db Bögrék és csészék Orion

Termékleírás: Ez a minőségi porcelán bögre szett, aranyos baglyok képével biztosan örömet fog szerezni a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A bögrék alkalmasak a forró és a hideg italokhoz is. A csomagolásban 4 bögre található, különböző képekkel. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db mert kedvező ár 3 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db
Termék felülvizsgálata Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381147211
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db Bögrék és csészék
3 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Bagoly porcelán bögre szett, 370 ml, 4 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381147211 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése