Vélemények Orion Fűszerzacskó tartó és termékinformációk

Terméknév: Orion Fűszerzacskó tartó Műanyag dobozok és tárolóedények Orion

Termékleírás: A műanyag fűszerzacskó tartó tökéletes a fűszerek zacskóban való tárolásához. A tartó 6 rekeszre oszlik, ennek köszönhetően a fűszerek könnyen osztályozhatók egyes fajták szerint. A fűszerek áttekinthetően lesznek elrendezve és gyorsan megtalálja azt, amire éppen szüksége van. Ezenkívül a tartódoboz nagyon jól karbantartható. Több színben kínáljuk, választás lehetősége nélkül (zöld, átlátszó). ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Fűszerzacskó tartó mert kedvező ár 1 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények.

Reviews Orion Fűszerzacskó tartó
Termék felülvizsgálata Orion Fűszerzacskó tartó

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Fűszerzacskó tartó -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Fűszerzacskó tartó és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Fűszerzacskó tartó Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Fűszerzacskó tartó és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 5901098164009
- a termék kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Fűszerzacskó tartó Műanyag dobozok és tárolóedények
1 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műanyag dobozok és tárolóedények Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Fűszerzacskó tartó) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5901098164009 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műanyag dobozok és tárolóedények - További termékek megtekintése