Vélemények Orion Grande 9-részes edénykészlet és termékinformációk

Terméknév: Orion Grande 9-részes edénykészlet Tapadásmentes felületű fazekak Orion

Termékleírás:  Edénykészlet – masszív edények fedővel, valamint serpenyő, sütőedény és rostély kiváló minőségű, PFLUON GRANIT tapadásmentes felülettel. Használhatja főzéshez, sütéshez, pároláshoz, pirításhoz, minimális zsírmennyiség felhasználásával. Az elkészített étel nem ég oda. A fedél nyílással rendelkezik a felesleges gőz távozásához. Mindenfajta tűzhelyen használható, az indukciós tűzhelyeket (a sütőedény kivételével) és sütőket is beleértve (a serpenyő kivételével). Sütés közben javasoljuk konyhai edényfogó használatát. Gáztűzhely esetén válassza ki a megfelelő lángméretet, az elektromos, üveg-kerámia és indukciós tűzhelyek esetén pedig meg kell választani a sütőlemez megfelelő méretét. Az elkészített ételeket kényelmesen tárolhatja az edényekben a hűtőszekrényben is. A sütőben a fedél maximum 200 °C-ig használható.   A készlet tartalma: Lábas fedővel, 1,4 l: átmérő: 16 cm, magasság: 8/13 cm Lábas fedővel, 2,4 l: átmérő: 20 cm, magasság: 8,5/13,5 cm Lábas fedővel, 4,2 l: átmérő: 24 cm, magasság: 10,5/16 cm Serpenyő, átmérő: 24 cm, magasság: 5 cm Sütőedény: 35 x 22 x 8 cm Rostély: 24 x 16,5 cm   Anyaga: alumínium, PFLUON GRANIT kiváló tapadásmentes felülettel és profilos aljzattal, üveg, rozsdamentes acél, műanyag. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Grande 9-részes edénykészlet mert kedvező ár 31 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tapadásmentes felületű fazekak.

Reviews Orion Grande 9-részes edénykészlet
Termék felülvizsgálata Orion Grande 9-részes edénykészlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Grande 9-részes edénykészlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Grande 9-részes edénykészlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Grande 9-részes edénykészlet Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Grande 9-részes edénykészlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 31 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381155094
- a termék kategóriában van Tapadásmentes felületű fazekak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Grande 9-részes edénykészlet Tapadásmentes felületű fazekak
31 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tapadásmentes felületű fazekak Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Grande 9-részes edénykészlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381155094 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tapadásmentes felületű fazekak - További termékek megtekintése