Vélemények Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm és termékinformációk

Terméknév: Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm Tapadásmentes felületű fazekak Orion

Termékleírás:  Ezt a masszív fedeles lábast, magas minőségű PFLUON GRANIT tapadásmentes felülettel használhatja főzéshez, sütéshez, pároláshoz, pirításhoz, minimális zsírmennyiség felhasználásával. Használat közben értékelni fogja, hogy az elkészített étel nem ég oda. A fedél nyílással rendelkezik a felesleges gőz távozásához. Sütőben max. 200 °C-ig használható. Sütés közben javasoljuk konyhai edényfogó használatát. Gáztűzhely esetén válassza ki a megfelelő lángméretet, az elektromos, üveg-kerámia és indukciós tűzhelyek esetén pedig meg kell választani a sütőlemez megfelelő méretét. A benne készített étel elkészíthető a tűzhelyen, majd behelyezhető a sütőbe. Az elkészített ételeket kényelmesen tárolhatja az edényekben a hűtőszekrényben is.   Anyaga: alumínium, PFLUON GRANIT kiváló tapadásmentes felülettel és profilos aljzattal, üveg, rozsdamentes acél. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm mert kedvező ár 8 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tapadásmentes felületű fazekak.

Reviews Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm
Termék felülvizsgálata Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381149277
- a termék kategóriában van Tapadásmentes felületű fazekak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm Tapadásmentes felületű fazekak
8 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tapadásmentes felületű fazekak Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Grande lábas üvegfedéllel átmérő: 24 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381149277 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tapadásmentes felületű fazekak - További termékek megtekintése