Vélemények Orion Home sweet home Zománcozott bögre és termékinformációk

Terméknév: Orion Home sweet home Zománcozott bögre Bögrék és csészék Orion

Termékleírás:  A zománcozott bögrét mindenféle meleg vagy hitel ital esetében használhatja. A bögrét közvetlen melegítésre is használhatja, alkalmas minden típusú tűzhelyen való használatra.   A Home sweet home zománcozott edényekkel könnyedén kiegészíti lakása, hétvégi háza vagy a nyaralója belterét. A zománc egy időtálló klasszikus anyag. Az edény könnyű, ellenáll a sérülésnek és a magas hőmérsékletnek. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Home sweet home Zománcozott bögre mert kedvező ár 2 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Orion Home sweet home Zománcozott bögre
Termék felülvizsgálata Orion Home sweet home Zománcozott bögre

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Home sweet home Zománcozott bögre -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Home sweet home Zománcozott bögre és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Home sweet home Zománcozott bögre Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Home sweet home Zománcozott bögre és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381141837
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Home sweet home Zománcozott bögre Bögrék és csészék
2 095 Ft
Az áruk elérhetősége
04.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Home sweet home Zománcozott bögre) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381141837 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése