Vélemények Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l és termékinformációk

Terméknév: Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l Zománcozott fazekak Orion

Termékleírás: A zománcozott fazék fedővel tökéletes levesek, szószok, tészta, burgonya és más köretek elkészítéséhez. Alkalmas minden típusú főzőlapon való használatra, beleértve az indukciósat is. Magassága fedél nélkül 13 cm. A Home sweet home zománcozott edényekkel könnyedén kiegészíti belterét nemcsak otthon, hanem a hétvégi házban vagy a nyaralóban is. A zománc egy időtlen klasszikus. Az edény könnyű, ellenáll a sérülésnek és a magas hőmérsékletnek. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zománcozott fazekak.

Reviews Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l
Termék felülvizsgálata Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381141820
- a termék kategóriában van Zománcozott fazekak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l Zománcozott fazekak
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Zománcozott fazekak Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Home sweet home zománcozott fazék fedővel, 3,5 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381141820 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zománcozott fazekak - További termékek megtekintése