Vélemények Orion kávéfőző kanna, 1 l és termékinformációk

Terméknév: Orion kávéfőző kanna, 1 l Kávéfőzők Orion

Termékleírás:  Ez a szűrővel ellátott vízforraló könnyedén és gyorsan készíti el a zacc nélküli kávét vagy szórt, levelek vagy virágok nélküli teát. A finom szita segítségével a szilárd részecskéket az italból a forraló aljára nyomhatja. Nagyszerű segítség jeges kávé készítéséhez is, sűrű habbal (csupán víz, instant kávé, esetlegesen cukor vagy méz szükséges hozzá és máris habosíthatja). Csodálatosan felhabosítja a meleg tejet is a kávéba vagy a kakaót a gyermekei számára. A forraló yerba maté serkentő ital készítéséhez is alkalmas. Könnyű kezelhetőség, egyszerű tisztítás.   Anyaga: üveg (hőálló 180 °C, de főzéshez nem használható üveg!), műanyag, rozsdamentes acél ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion kávéfőző kanna, 1 l mert kedvező ár 3 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kávéfőzők.

Reviews Orion kávéfőző kanna, 1 l
Termék felülvizsgálata Orion kávéfőző kanna, 1 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion kávéfőző kanna, 1 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion kávéfőző kanna, 1 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion kávéfőző kanna, 1 l Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion kávéfőző kanna, 1 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381113940
- a termék kategóriában van Kávéfőzők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion kávéfőző kanna, 1 l Kávéfőzők
3 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kávéfőzők Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion kávéfőző kanna, 1 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381113940 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kávéfőzők - További termékek megtekintése