Vélemények Orion Késtartó állvány, fekete és termékinformációk

Terméknév: Orion Késtartó állvány, fekete Tartozékok konyhakésekhez Orion

Termékleírás: A sörtebetétes késállvány védi késiet a mechanikai sérülésektől. Az állvány tökéletesen mutat majd konyhapultján, és kései is használatra készen várják majd. Az állvány felszíne fekete műanyagból készült, késeit egyszerűen csak a vázba kerülő sörtebetétbe kell szúrnia. A sörték könnyedén eltávolíthatóak és így tisztításuk is egyszerű.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Késtartó állvány, fekete mert kedvező ár 4 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tartozékok konyhakésekhez.

Reviews Orion Késtartó állvány, fekete
Termék felülvizsgálata Orion Késtartó állvány, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Késtartó állvány, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Késtartó állvány, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Késtartó állvány, fekete Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Késtartó állvány, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8712442081906
- a termék kategóriában van Tartozékok konyhakésekhez


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Késtartó állvány, fekete Tartozékok konyhakésekhez
4 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tartozékok konyhakésekhez Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Késtartó állvány, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8712442081906 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tartozékok konyhakésekhez - További termékek megtekintése