Vélemények Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán és termékinformációk

Terméknév: Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán Gyermek étkészletek Orion

Termékleírás: A Kisvakond mintás gyerek étkészlet lapostányért, leveses tálkát, bögrét és kiskanalat tartalmaz. étkészlet egészségre ártalmatlan melaminból készült, és brnói vizsgálóközpont tanúsítvánnyal rendelkezik. Tökéletes otthoni használatra, vagy utazáshoz is alkalmas. Az étkészlet 6 hónapos kortól ajánlott és ajándék csomagolásban szállítjuk. Mosogatógépben mosogatható, mikrohullámú sütőben használatát nem ajánljuk.A készlet tartalma: 1x tányér 21,5 cm átmérőjű, 1,8 cm magas 1x tálka 16,5 cm ármérőjű, 3,8 cm magas 1x bögre 8 cm átmérőjű, 6,5 cm magas, térfogat 250 ml 1x kanál 15,5 cm hosszú ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek étkészletek.

Reviews Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán
Termék felülvizsgálata Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN
- a termék kategóriában van Gyermek étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán Gyermek étkészletek
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek étkészletek Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Kisvakond 4 részes gyerek étkészet, tulipán) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek étkészletek - További termékek megtekintése