Vélemények Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db és termékinformációk

Terméknév: Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db Bögrék és csészék Orion

Termékleírás: Ez a két, természetes mintával díszített, két porcelánbögréből álló készlet kedves ajándék lehet. A bögréket szép ajándékdobozba csomagoltuk. A szívecskés minta kiválóan illik a természetes szürke fa mintához. A minőségi porcelán fényes, csodálatosan sima felületet és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a bögréknek, hosszú időn át. Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használhatja. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db mert kedvező ár 2 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db
Termék felülvizsgálata Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381154424
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett,  380 ml, 2 db Bögrék és csészék
2 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Love Hearth ajándék porcelánbögre szett, 380 ml, 2 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381154424 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése