Vélemények Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém és termékinformációk

Terméknév: Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém Konyhai kiegészítők Orion

Termékleírás: A LUXY prémium termékcsaládba tartozó konzervnyitót egyszerűen felhelezheti a fedél szélére, nyomja meg a fogantyút és forgassa el a gombot – egyszerűen és erőfeszítés nélkül felbonthat bármilyen konzervet. Könnyű karbantartás. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém mert kedvező ár 2 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyhai kiegészítők.

Reviews Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém
Termék felülvizsgálata Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381154608
- a termék kategóriában van Konyhai kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém Konyhai kiegészítők
2 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyhai kiegészítők Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Luxy konzervnyitó, krómozott fém) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381154608 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyhai kiegészítők - További termékek megtekintése