Vélemények Orion medvesütőforma és termékinformációk

Terméknév: Orion medvesütőforma Sütőformák és tepsik Orion

Termékleírás: Medvesütőforma. Ez a sütőforma segít Önnek „piskóta medvéket” alkotni, amire a gyerekek fognak nagyon várni. Megtöltheti csokoládéval, lekvárral, vagy gazdagíthatja valamilyen öntettel… Ebben a formában 6 darab medvét készíthet. A sütőformát behelyezheti gáz-, elektromos- és meleg levegős sütőbe is. Javasoljuk az edényfogó kesztyű használatát. Használat előtt ajánlott vékonyan kikenni vajjal vagy bepermetezni sütéshez kifejlesztett olajszóró spray-vel, hogy a kész piskótán minden apró részlet látszódjon.Méretei: 26,5 x 18,5 x 2,5 cm, minden medveforma magassága 6 x 5,5 cm.Anyaga: fém tapadásgátló bevonattal.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion medvesütőforma mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sütőformák és tepsik.

Reviews Orion medvesütőforma
Termék felülvizsgálata Orion medvesütőforma

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion medvesütőforma -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion medvesütőforma és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion medvesütőforma Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion medvesütőforma és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381114145
- a termék kategóriában van Sütőformák és tepsik


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion medvesütőforma Sütőformák és tepsik
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Sütőformák és tepsik Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion medvesütőforma) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381114145 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sütőformák és tepsik - További termékek megtekintése