Vélemények Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös és termékinformációk

Terméknév: Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös Bögrék és csészék Orion

Termékleírás:  Ez a stílusos kerámia bögre már a megnevezésével is tejivásra csábít, de ihat belőle kávét, forró csokit vagy teát is. A bögre gyönyörű dekorációként is kiválóan megállja a helyét hétvégi házakban vagy stílusos konyhákban.   Anyaga: kerámia (előfordulhat, hogy a belső máz megreped a hő hatására, a színező hatású folyadékok pedig sötét repedéseket képezhetnek az edény belsejében. Ez nem hiba, hanem klasszikus jelenség a kerámia edényeknél). ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös mert kedvező ár 1 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös
Termék felülvizsgálata Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös Bögrék és csészék
1 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Nagymama kerámiabögréje, 750 ml, kék/ nagy pöttyös) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése