Vélemények Orion Parma 18 darabos étkészlet és termékinformációk

Terméknév: Orion Parma 18 darabos étkészlet Étkészletek Orion

Termékleírás: Elegáns Parma étkészlet, szӧgletes alakja magával ragadja Önt is. Mindennapos használatra, de az ünnepi alkalmakra is megfelelő. Opálüvegből készült, amely ellenállóbb a porcelánnál, nem tӧredezik, tiszta fehér és nagyon kӧnnyű. A készlet tartalma: -          6x mélytányér, 22,5 x 22,5 cm -          6x lapos tányér, 27 x 27 cm -          6x desszert tányér, 20 x 20 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Parma 18 darabos étkészlet mert kedvező ár 12 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Étkészletek.

Reviews Orion Parma 18 darabos étkészlet
Termék felülvizsgálata Orion Parma 18 darabos étkészlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Parma 18 darabos étkészlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Parma 18 darabos étkészlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Parma 18 darabos étkészlet Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Parma 18 darabos étkészlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381148003
- a termék kategóriában van Étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Parma 18 darabos étkészlet Étkészletek
12 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Étkészletek Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Parma 18 darabos étkészlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381148003 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Étkészletek - További termékek megtekintése