Vélemények Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l és termékinformációk

Terméknév: Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l Rozsdamentes acél edények Orion

Termékleírás: A fazék ideális tészták, burgonya és zӧldségek főzésére. Speciális lyukacsos fedővel, amely füleinek lehajtása után stabilan a fazékon marad pl. a víz kiӧtésénél. A fezék miőségi rozsdamentes 18/10 acélból készült műanyag fogókkal. Szendvics aljjal a gazdaságos főzéshez. Alkalmas minden típusú sütőre, beleértve az indukciósat is. A fazék teljes magassága 20 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l mert kedvező ár 9 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél edények.

Reviews Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l
Termék felülvizsgálata Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8680465049848
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l Rozsdamentes acél edények
9 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél edények Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Pasta Annet tésztafőző fazék fedéllel 5 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8680465049848 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél edények - További termékek megtekintése