Vélemények Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm és termékinformációk

Terméknév: Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm Rozsdamentes acél edények Orion

Termékleírás: A rozsdamentes acél nyeles lábast felhasználhatja különböző mártások, besamel mártás elkészítéséhez. A szendvics alj biztosítja a gazdaságos főzést. Alkalmas minden típusú főzőlapon való használatra, beleértve az indukciósat is. A megadott átmérő a belső dimenzió. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél edények.

Reviews Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm
Termék felülvizsgálata Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381102807
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm Rozsdamentes acél edények
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél edények Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Perfect rozsdamentes acél nyeles lábas 14 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381102807 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél edények - További termékek megtekintése