Vélemények Orion Petra adagolóedény, 0,5 l és termékinformációk

Terméknév: Orion Petra adagolóedény, 0,5 l Műanyag dobozok és tárolóedények Orion

Termékleírás: A fedelén egy praktikus adagolónyílással ellátott élelmiszer-tároló edény tökéletes a liszt, cukor, zsemlemorzsa és dara tárolására is. Az edény falán mérőskálák találhatók - literek, cukor, liszt adagolásához. Alakjának köszönhetően kitűnően illik a kézbe. Egyszerű a karbantartása. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Petra adagolóedény, 0,5 l mert kedvező ár 725.69 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények.

Reviews Orion Petra adagolóedény, 0,5 l
Termék felülvizsgálata Orion Petra adagolóedény, 0,5 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Petra adagolóedény, 0,5 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Petra adagolóedény, 0,5 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Petra adagolóedény, 0,5 l Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Petra adagolóedény, 0,5 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 725.69 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8590474916300
- a termék kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Petra adagolóedény, 0,5 l Műanyag dobozok és tárolóedények
725.69 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műanyag dobozok és tárolóedények Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Petra adagolóedény, 0,5 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590474916300 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műanyag dobozok és tárolóedények - További termékek megtekintése