Vélemények Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db és termékinformációk

Terméknév: Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db Kancsó és pohárszettek Orion

Termékleírás: Két darabos Straw pohár szett fedéllel, és szívószállal, szép, drótból készült állványban. Praktikus tálalás, érdekes megvendégelés a teraszon, kertben, de otthon a házibulin is. A pohárban elõtûnik a gyümölcskoktél, a fedélnek köszönhetõen nem ömlik ki, és nem szállnak bele a tolakodó rovarok, sem a nyári melegben a teraszon, vagy a kertben. A praktikus drótállványban nemcsak hogy jól mutat az ital, hanem könnyen át is helyezhetõ mindkét pohár egyszerre. Mûszaki adatok: alkotórészek: üveg, fém, mûanyag, drót a szett mérete: 21 x 12 x 22 cm egy pohár ûrtartalma: 0,5 l a pohár méretei: 7,5 x7,5 cm, v. 13/22 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db mert kedvező ár 1955 .69 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kancsó és pohárszettek.

Reviews Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db
Termék felülvizsgálata Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1955 .69 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381132248
- a termék kategóriában van Kancsó és pohárszettek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db Kancsó és pohárszettek
1955 .69 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kancsó és pohárszettek Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion pohár Szett fedéllel, és szívószállal Straw 2 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381132248 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kancsó és pohárszettek - További termékek megtekintése