Vélemények Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db és termékinformációk

Terméknév: Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db Bögrék és csészék Orion

Termékleírás: Ajándék szett 2 db espresso csészével, és csészealjjal. A csészék, és a csészealjak minõségi porcelánból készültek, melynek köszönhetõen felületük rendkívül finom. Tegye kellemesebbé pihenését ezzel a csészével, szerezzen örömet szeretteinek ezzel a szép ajándékkal. Méretek: csésze: térfogat 90 ml, átm. 6 cm csészealj: átm. 12 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db mert kedvező ár 1 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db
Termék felülvizsgálata Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381132637
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90  ml, 2 db Bögrék és csészék
1 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Porcelán csésze, csészealjjal Espresso, 90 ml, 2 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381132637 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése