Vélemények Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm és termékinformációk

Terméknév: Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm Kenyértartók Orion

Termékleírás: Ez az ovális kenyértartó kiválóan alkalmas pékáru tárolására. A kenyeret, zsemlét és kalácsokat benne nem veszélyezteti a penész és a rovarok sem. Természetes anyagból fonták. Vegye le a fedelét és a tálcán felszolgálhatja a kenyeret. Egy konyharuha is tartozik hozzá, amibe becsomagolhatja a pékárut, hogy ki ne száradjon. Ovális alakú. Anyaga: rattan, pamut. A kosarat nem vizezzük, csak megtöröljük esetleg kefével tisztítjuk. A konyharuha mérete: 70 x 70 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm mert kedvező ár 6 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kenyértartók.

Reviews Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm
Termék felülvizsgálata Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381139698
- a termék kategóriában van Kenyértartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm Kenyértartók
6 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kenyértartók Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381139698 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kenyértartók - További termékek megtekintése