Vélemények Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l és termékinformációk

Terméknév: Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l Egyéb konyhai segédeszközök Orion

Termékleírás:  Készítse el kedvenc rizsét mikrohullámú sütőben, mindössze pár perc alatt a ClipFresh rizsfőző edény segítségével. Helyezze bele a rizst és a vizet, tegye rá a fedelét, engedje ki a szelepet, helyezze el a mikrohullámú sütőbe és néhány perc múlva kész is a rizs. Gyors, könnyű és biztonságos főzést tesz lehetővé. A csomagolás részét képezi egy mérőpohát és adagolókanál is. Használhatja mosogatógépben, MVT-ben, hűtőszekrényben és fagyasztóban is (-20 °C és 120 °C között).   Anyaga: minőségi műanyag, BPA nélkül ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyéb konyhai segédeszközök.

Reviews Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l
Termék felülvizsgálata Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 4894212005030
- a termék kategóriában van Egyéb konyhai segédeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l Egyéb konyhai segédeszközök
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egyéb konyhai segédeszközök Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion rizsfőző mikrohullámú sütőbe, 2,5 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4894212005030 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyéb konyhai segédeszközök - További termékek megtekintése