Vélemények Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm és termékinformációk

Terméknév: Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm Rozsdamentes edények Orion

Termékleírás:  Ez a serpenyő fedővel a luxus háromrétegű edényekből álló termékcsalád tagja, amelyek rétegeit egy külső, vastag falú, rozsdamentes acél korpusz, egy közbenső alumínium réteg, valamint egy belső, rozsdamentes acél réteg képezi. A belsejében 1-től 3 literig terjedő skála került feltüntetésre. A serpenyő kiváló hővezető képességgel rendelkezik, azonnal felmelegszik magas hőmérsékletre, így főzés közben megőrizheti az étel természetes ízét, miközben nem vesznek el az ásványi anyagok és a vitaminok.   Anyaga: rozsdamentes acél 18/10, alumínium ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm mert kedvező ár 12 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes edények.

Reviews Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm
Termék felülvizsgálata Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381152321
- a termék kategóriában van Rozsdamentes edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm Rozsdamentes edények
12 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes edények Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Royal rozsdamentes acél serpenyő fedővel, átmérő: 26 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381152321 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.