Vélemények Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm és termékinformációk

Terméknév: Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm Szűrők Orion

Termékleírás: A rozsdamentes acél szűrő nagyon ügyes segítség a konyhában. A szűrő rozsdamentes, fogója és kampó van a végén. Méretek: átmérő 24 cm – a teljes hossz: 43,5 cm átmérő 22 cm – a teljes hossz: 40 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm mert kedvező ár 1586 .69 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szűrők.

Reviews Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm
Termék felülvizsgálata Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1586 .69 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381004149
- a termék kategóriában van Szűrők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm Szűrők
1586 .69 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szűrők Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Rozdamentes acél szűrőedény 24 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381004149 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szűrők - További termékek megtekintése