Vélemények Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm és termékinformációk

Terméknév: Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm Sonkafőző edények Orion

Termékleírás: Rozsdamentes acélból készült sonkakészítő hőmérővel. A sonkakészítő lehetővé teszi az Ön számára, hogy mindenféle mesterséges színezék és kémiai adalékanyag nélkül készíthessen házilag sonkát. Habár elég hamar elfogy, mégis az otthoni előkészítés és a csodálatos ízélmény megéri a fáradozást! A minőségi húsok – például a sertés, a nyúl, a szárnyas – könnyen kezelhetőek és nem igényelnek más adalék- illetve alapanyagot. Így biztos lehet abban, hogy azonnal friss és ízletes sonka kerül az asztalra, amiből a gyerekek is fogyaszthatnak. A sonkakészítő alapja egy henger alakú edény, amibe belehelyezheti a speciális zacskóba csomagolt húst, és amit egy nyomófedéllel zárhat le teljesen. Ezzel a tartályt lezártuk, ami a rugóknak köszönhetően tökéletesen zárva is marad. A zacskónak köszönhetően, miután lehűlt a hús, könnyen kiemelhető a tartályból. Az edény kb. 2 kg-nak megfelelő hús befogadására alkalmas, viszont az ideális mennyiség a 1,5 kg. A termékhez tartozik egy hőmérő, aminek segítségével percről percre, könnyedén figyelemmel követheti és szabályozhatja a sonka főzővizének hőmérsékletét a főzés egész ideje alatt. A sonkakészítéshez szükséges pontos leírást és recepteket talál a doboz belsejében. Méretei: átmérője 14 cm, az edény magassága 17 cm. Anyaga: minőségi rozsdamentes acél (18/10). A sonkakészítő könnyen szétszedhető. Alapos tisztítást igényel. Mosogatógépben is mosható.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm mert kedvező ár 8 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sonkafőző edények.

Reviews Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm
Termék felülvizsgálata Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381137281
- a termék kategóriában van Sonkafőző edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm Sonkafőző edények
8 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Sonkafőző edények Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion rozsdamentes acél sonkakészítő, hőmérővel, átmérő 14 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381137281 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.