Vélemények Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm és termékinformációk

Terméknév: Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm Tapadásmentes felületű serpenyők Orion

Termékleírás: Öntött fém serpenyõ, és lábas, minõségi, Pfluon Granit tapadásmentes felülettel. Párolhat, süthet, minimális zsírmennyiség segítségével. Az edény profilozott belsõvel rendelkezik. Levehetõ foganytú, melyet mindkét edényhez használhat. Ennek köszönhetõen a szett könnyen tárolható, behelyezhetõ a sütõbe is. Az edény alkalmas minden tipusú tûzhelyhez, beleértve az indukciósat is. Ajánljuk az edényfogó használatát. A fogantyú nem helyezhetõ be a sütõbe. Alapanyag: alumínium, kiváló, tapadásmentes felülettel. Szett tartalmaz: 1x serpenyõ átm. 26 cm, v. 6 cm 1x lábas átm. 24 cm, v. 8,5 cm 1x levehetõ fogantyú... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm mert kedvező ár 14 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tapadásmentes felületű serpenyők.

Reviews Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm
Termék felülvizsgálata Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381139360
- a termék kategóriában van Tapadásmentes felületű serpenyők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval  Grande, 26, és 24 cm Tapadásmentes felületű serpenyők
14 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tapadásmentes felületű serpenyők Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Serpenyő, és lábas, levehető fogantyúval Grande, 26, és 24 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381139360 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tapadásmentes felületű serpenyők - További termékek megtekintése