Vélemények Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm és termékinformációk

Terméknév: Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm Szilikon edények Orion

Termékleírás:  Ez a sodrófa felhasználható klasszikus tészta, mézeskalács tészta és marcipán sodrására is. Nagy előnye a szélein levő szilikon gyűrűk, amelyek könnyen levehetők, illetve felrakhatók és segítségükkel egyenletes és a kívánt vastagságú - 3 vagy 6 mm-es - tészta nyújtható. Anyaga: műanyag, szilikon. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm mert kedvező ár 1955 .69 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szilikon edények.

Reviews Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm
Termék felülvizsgálata Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1955 .69 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381106027
- a termék kategóriában van Szilikon edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion  sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm Szilikon edények
1955 .69 Ft
Az áruk elérhetősége
01.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szilikon edények Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion sodrófa szilikon karikákkal, 50 x 3,5 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381106027 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szilikon edények - További termékek megtekintése