Vélemények Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm és termékinformációk

Terméknév: Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm Tapadásmentes felületű serpenyők Orion

Termékleírás: A STONER serpenyő minden bizonnyal meglepi majd Önt egyedülálló tulajdonságaival. Vastag felülete ideális steakek és más finomságok elkészítésére. Az olaj vagy a zsiradék a durva kezeletlen kőből készült barázdált felületnek köszönhetően sokkal könnyebben kerül az elkészítendő étel alá, ezért a nyersanyagok szépen átsülnek, nem égnek le. A tapadásmentes felület biztosítja az egészséges és ízletes ételek elkészítését minimális mennyiségű zsiradék felhasználásával, alapvető tápanyagok vesztesége nélkül. Felhasználható pirításhoz, pörköléshez, reszteléshez, a szósz, vagy szaft csökkentéséhez, vagy akár sütéshez, flambírozáshoz, amikor gyors hőváltozásokra kerül sor. Az étel elkészítése, valamint elfogyasztása ily módon valódi élvezetté válik. A forradalmi gyártási technológia és a kiválasztott anyagok felhasználásával nem szabadulnak fel káros anyagok (PFOA FREE), csökken az egészségre, valamint a környezetre gyakorolt káros hatás. A tökéletes hővezető képesség eliminálja a hőveszteséget, így időt takarít meg. A serpenyő szerkezetét úgy tervezték, hogy ne alakuljanak ki forró részek, a hő egyenletesen terjedjen a serpenyő egész testén és aztán az elkészítendő ételben. Használható minden típusú tűzhelyen, mosogatógépben tisztítható. A serpenyő sütőben is használható - a fogantyú 200 °C-ig. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm mert kedvező ár 7244 .69 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tapadásmentes felületű serpenyők.

Reviews Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm
Termék felülvizsgálata Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7244 .69 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381121723
- a termék kategóriában van Tapadásmentes felületű serpenyők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm Tapadásmentes felületű serpenyők
7244 .69 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tapadásmentes felületű serpenyők Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Stoner serpenyő 24 cm, 24 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381121723 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tapadásmentes felületű serpenyők - További termékek megtekintése