Vélemények Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l és termékinformációk

Terméknév: Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l Teáskannák Orion

Termékleírás:  Luxus teáskanna szokatlan, szögletes formában, lepattintható síppal, minőségi rozsdamentes acélból, modern kivitelben. Nagyszerűen érvényesül a klasszikus és modern konyhákban egyaránt. Mindenfajta tűzhelyen használható.   A túlhevülés elkerülése érdekében a teáskannát legalább félig meg kell tölteni. Alkalmas mosogatógépben történő elmosáshoz. Hasznos térfogat: 2,3 l. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l mert kedvező ár 7 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teáskannák.

Reviews Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l
Termék felülvizsgálata Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381154790
- a termék kategóriában van Teáskannák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l Teáskannák
7 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teáskannák Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Stylish rozsdamentes acél teáskanna, 3 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381154790 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Teáskannák - További termékek megtekintése