Vélemények Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l és termékinformációk

Terméknév: Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l Termoszok és kulacsok Orion

Termékleírás: A dobozos kóla alakú termosz nagyon érdekes és találékony az alakjából kiindulva, valamint az F1-es dekoráció miatt. 12 órán át tartja melegen és 8 órán keresztül hidegen a vizet. A termosz zárósapkájában található egy praktikus kihajtható szívószál. A zárósapka menettel és szilikonos tömítéssel van ellátva. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l mert kedvező ár 3 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Termoszok és kulacsok.

Reviews Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l
Termék felülvizsgálata Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 6951119630777
- a termék kategóriában van Termoszok és kulacsok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l Termoszok és kulacsok
3 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Termoszok és kulacsok Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Termosz pléhdoboz F1 0,5 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 6951119630777 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Termoszok és kulacsok - További termékek megtekintése