Vélemények Orion Üveg citrus daráló Edwanex és termékinformációk

Terméknév: Orion Üveg citrus daráló Edwanex Kézi facsarók Orion

Termékleírás: Citrusfacsaró, klasszikus formatervezéssel, mely segítségére lesz a citrom, narancs. Az üveg nem szívja magába a kellemetlen szagokat, és a lé megtartja a citrus gyümölcsök természetes ízét. A prés praktikus kiöntõvel, és fogantyúval rendelkezik. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Üveg citrus daráló Edwanex mert kedvező ár 1 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kézi facsarók.

Reviews Orion Üveg citrus daráló Edwanex
Termék felülvizsgálata Orion Üveg citrus daráló Edwanex

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Üveg citrus daráló Edwanex -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Üveg citrus daráló Edwanex és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Üveg citrus daráló Edwanex Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Üveg citrus daráló Edwanex és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 5908214617272
- a termék kategóriában van Kézi facsarók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Üveg citrus daráló Edwanex Kézi facsarók
1 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kézi facsarók Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Üveg citrus daráló Edwanex) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5908214617272 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kézi facsarók - További termékek megtekintése