Vélemények Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l és termékinformációk

Terméknév: Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l Kancsók és korsók Orion

Termékleírás: Karaffa fém, önnyitó zárral, mely a szilikon kupakban található. Öntéskor a zár automatikusan kinyílik, annak végeztével, miután visszatette az asztalra, magától bezáródik. A karaffa elegáns formájának köszönhetõen asztala díszítõeleme lehet. Használhatja bor, víz, és egyéb frissítõ ital felszolgálásához. Alkalmas mosogatógép segítségével való tisztításhoz, de amennyiben szeretné megõrizni fényes csillogását, ezt nem ajánljuk. Alkalmas hûtõszekrénybe való behelyezéshez. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l mert kedvező ár 2 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kancsók és korsók.

Reviews Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l
Termék felülvizsgálata Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l Orion

További termékképek, részletesebb leírások Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381131555
- a termék kategóriában van Kancsók és korsók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l Kancsók és korsók
2 895 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kancsók és korsók Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Orion Üveg karaffa, fedéllel, 0,8 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381131555 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kancsók és korsók - További termékek megtekintése