Vélemények Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm és termékinformációk

Terméknév: Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm Szezonális koszorúk

Termékleírás: A legszínesebb évszak már az ajtón kopog. Díszítse a bejárati ajtaját ezzel a szép koszorúval, amely nyírfa kéreggel, tobozzal és lila bogyóval díszített, így elhozza az ősz hangulatát orhonába.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm mert kedvező ár 4 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szezonális koszorúk.

Reviews Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm
Termék felülvizsgálata Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm

További termékképek, részletesebb leírások Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592653019765
- a termék kategóriában van Szezonális koszorúk


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm Szezonális koszorúk
4 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szezonális koszorúk

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Osier őszi koszorú zöld, átm. 24 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592653019765 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szezonális koszorúk - További termékek megtekintése