Vélemények Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml és termékinformációk

Terméknév: Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml Műanyag dobozok és tárolóedények

Termékleírás:  Az összerakható dobozok használat után könnyen összerakhatók és tárolhatók. A doboz fedele szellőző szelepet és négy praktikus zárat tartalmaz. Többféle színben kínáljuk választás lehetősége nélkül. Anyaga: szilikon, műanyag Méretei: a szétszedett doboz magassága 7 cm, összerakott 2,5 cm, szélessége 21 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml mert kedvező ár 2 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények.

Reviews Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml
Termék felülvizsgálata Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml

További termékképek, részletesebb leírások Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595599102171
- a termék kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml Műanyag dobozok és tárolóedények
2 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műanyag dobozok és tárolóedények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Összerakható élelmiszertároló doboz fedővel 1200 ml) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595599102171 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műanyag dobozok és tárolóedények - További termékek megtekintése