Vélemények Pareo + turbán szett és termékinformációk

Terméknév: Pareo + turbán szett Törölközők Bellatex

Termékleírás: Kozmetikai pareo és turbán a vizes hajra. A pareo lágy frottír anyagból készült és kapcsokkal kapcsolható össze. Használhatja, mint törölközőt is. Összekapcsolva tökéletesen fog tartani egy fürdő után a fürdőszobában. A pareo alkalmas a vízpartra, nyaralásra, vagy a strandra is. A turbán is kellemes frottír anyagból készült, amelynek nagyon jó nedvszívó képessége van, így jobban fog tartani haján, mint a klasszikus törölközők.Méretek: Pareo: 70 x 120 cm Turbán: 40 x 65 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Pareo + turbán szett mert kedvező ár 7 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Törölközők.

Reviews Pareo + turbán szett
Termék felülvizsgálata Pareo + turbán szett

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Pareo + turbán szett -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Pareo + turbán szett és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Pareo + turbán szett Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Pareo + turbán szett és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325063997
- a termék kategóriában van Törölközők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Pareo + turbán szett Törölközők
7 345 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Törölközők Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Pareo + turbán szett) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325063997 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Törölközők - További termékek megtekintése