Vélemények Párna Dinnye, 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Párna Dinnye, 40 cm Kispárnák kitöltéssek

Termékleírás: Ez a vidám párna ӧrӧmet fog szerezni a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Lazíthat, pihenhet, vagy aludhat is vele. Ideális nyaktámasztó párna, kellemes társ a hosszú utakon az autóban, autóbuszban, vagy repülőgépen. A párna remek dekoráció a gyerekszobában. Kellemes és rugalmas anyagból készült, a tӧltetet puha polisztirén golyók képezik, amelyek nagyon jól alkalmazkodnak a test alakjához. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Párna Dinnye, 40 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kispárnák kitöltéssek.

Reviews Párna Dinnye, 40 cm
Termék felülvizsgálata Párna Dinnye, 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Párna Dinnye, 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Párna Dinnye, 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Párna Dinnye, 40 cm

További termékképek, részletesebb leírások Párna Dinnye, 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kispárnák kitöltéssek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Párna Dinnye, 40 cm Kispárnák kitöltéssek
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kispárnák kitöltéssek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Párna Dinnye, 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kispárnák kitöltéssek - További termékek megtekintése