Vélemények Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm és termékinformációk

Terméknév: Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm Kispárnák kitöltéssek Bellatex

Termékleírás: Nagyon szép párna decens mintával, amely igazán kényelmessé és nyugodtá varázsolja lakása belterét. A párna ideális megoldás a maximálisan kényelmes pihenéshez. A kispárna cipzárral zárható és külӧnálló töltetet tartalmaz.   ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm mert kedvező ár 2 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kispárnák kitöltéssek.

Reviews Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm
Termék felülvizsgálata Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325061320
- a termék kategóriában van Kispárnák kitöltéssek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm Kispárnák kitöltéssek
2 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kispárnák kitöltéssek Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Párna Gita Napraforgó, 45 x 45 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325061320 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kispárnák kitöltéssek - További termékek megtekintése