Vélemények Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm Gyermek kispárnák Jerry Fabrics

Termékleírás: Engedje, hogy gyermekei élvezzék a kedvenc barátaikkal való vidám kalandozást. A gyerekek a párnát használhatják a hosszú utazásoknál, vagy egyszerűen a kényelmes pihenéshez. A párna a gyerekszoba stílusos kiegészítője lesz. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm mert kedvező ár 1 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kispárnák.

Reviews Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm
Termék felülvizsgálata Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jerry Fabrics vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm Jerry Fabrics

További termékképek, részletesebb leírások Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Jerry Fabrics, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jerry Fabrics
- code EAN 8592753013847
- a termék kategóriában van Gyermek kispárnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm Gyermek kispárnák
1 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek kispárnák Jerry Fabrics

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Párna The Simpsons family clouds, 40 x 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jerry Fabrics), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592753013847 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kispárnák - További termékek megtekintése