Vélemények Penfield Parka Coat és termékinformációk

Terméknév: Penfield Parka Coat Férfi ruházat Penfield

Termékleírás: Refresh your outerwear collection with the apex parka coat from Penfield . Crafted with long sleeves and a central zip and press stud closure. This style features a multitude of pockets, a hood and high neckline with toggles to the front, finished with subtle brand detailing to the leather toggles. Size selection: Standard sizing Fits true to size, take your normal size Shell: 82% polyester, 18% cotton Regular fit Machine washable Product code: 605482... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Penfield Parka Coat mert kedvező ár 45 826 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Penfield Parka Coat
Termék felülvizsgálata Penfield Parka Coat

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Penfield Parka Coat -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Penfield vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Penfield Parka Coat és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Penfield Parka Coat Penfield

További termékképek, részletesebb leírások Penfield Parka Coat és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Penfield, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 45 826 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Penfield
- code EAN 2605482693900
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Penfield Parka Coat Férfi ruházat
45 826 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Penfield

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Penfield Parka Coat) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Penfield), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2605482693900 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése