Vélemények Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró és termékinformációk

Terméknév: Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró Csigás gyümölcsfacsarók Philco

Termékleírás:  Készítsen otthon friss gyümölcs-, vagy zöldséglevet. A Philco gyümölcsfacsaró, mely a lassú facsarás módszerével dolgozik, nagy alapossággal facsarja ki a gyümölcsöt, zöldséget, és a gyógynövényeket, az eközben keletkezett hulladék minimális. Nyerjen ki akár 50%-kal több levet, mely gazdagabb vitaminban, enzimekben, antioxidánsokban, és egyéb egészséges anyagokban. Mûszaki paraméterek és leírás: a legmodernebb technológia, a hozzávalók lassú facsarása kétfázisú facsarási folyamat egyszerû beállítás, és használat egyszerûen szétszedhetõ, és tisztítható maximális csendes mûködés (kevesebb, mint 30 dB) integrált edény a hulladék felfogásához töltõnyílás mérete: 3,5 x 6 cm csatlakozókábel hossza: 120 cm feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50/60 Hz ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró mert kedvező ár 44 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Csigás gyümölcsfacsarók.

Reviews Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró
Termék felülvizsgálata Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Philco vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró Philco

További termékképek, részletesebb leírások Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Philco, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 44 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Philco
- code EAN 8590669158973
- a termék kategóriában van Csigás gyümölcsfacsarók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró Csigás gyümölcsfacsarók
44 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Csigás gyümölcsfacsarók Philco

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Philco PHJE 5020 gyümölcsfacsaró) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Philco), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669158973 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Csigás gyümölcsfacsarók - További termékek megtekintése