Vélemények Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép és termékinformációk

Terméknév: Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép Asztali mixerek Philco

Termékleírás: Rendkívül tartós és sokoldalú készülék, ami egy személyben látja el az összes konyhai eszköz feladatát. A robotgép habot ver, dagaszt, kever, elegyít, húst darál, reszel, gyümölcsöt facsar, kekszet formáz, kolbászt tölt, és még sok minden mást.Jellemzői és funkciói: fém vázszerkezet a kiegészítőkkel együtt planetáris keverési mód az összetevők tökéletes összekeveréséért 5 literes, rozsdamentes acél keverőtál 6 sebességfokozat és pulzáló mód fém dagasztó, habverő és lapos keverő speciális tapadásmentes réteggel dönthető kar a könnyű kezelhetőségért műanyag fedő a keverőtálhoz, amin egy beöntő nyílás is található az összetevők hozzáadásáhozKiegészítői: habverő lapos keverő dagasztó kampó húsdaráló (kolbász- és virsli töltő adapterrel + formázó lyukak az édességekhez) üveg turmix (1,5 liter) reszelő (3 kiegészítővel) gyümölcsprés (lassú gyümölcscentrifuga rendszerrel) fém keverőtálMűszaki adatai: keverőtál űrtartalma: 5 l üveg turmix űrtartalma: 1,5 l sebességek száma: 6 + Pulse mód reszelő: 3 (finom, durva, szeletelő) húsdaráló vég: 2 (kis- és nagylyukú) daráló lemezek száma: 3 méretei kiegészítők nélkül (M x SZ x H): 33 × 36 × 18 cm tápkábel hossza: 90 cm tápfeszültsége és frekvenciája: 220 – 240 V, 50/60 Hz... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép mert kedvező ár 97 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Asztali mixerek.

Reviews Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép
Termék felülvizsgálata Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Philco vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép Philco

További termékképek, részletesebb leírások Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Philco, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 97 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Philco
- code EAN 8590669180332
- a termék kategóriában van Asztali mixerek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép Asztali mixerek
97 145 Ft
Az áruk elérhetősége
24.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Asztali mixerek Philco

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Philco), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669180332 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.