Vélemények Philips Disney Micimackó gyerek lámpa és termékinformációk

Terméknév: Philips Disney Micimackó gyerek lámpa Gyermek lámpák Philips

Termékleírás: A Philips és a Disney közös lámpája lágyan megvilágítja a gyerekszobát, és gyermeke társa lesz az éjszakában. Ezzel a hordozható, puha plüss tájékozódó fénnyel a gyerekek nyugodtan és biztonságban hajthatják álomra a fejüket.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Philips Disney Micimackó gyerek lámpa mert kedvező ár 11 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek lámpák.

Reviews Philips Disney Micimackó gyerek lámpa
Termék felülvizsgálata Philips Disney Micimackó gyerek lámpa

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Philips Disney Micimackó gyerek lámpa -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Philips vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Philips Disney Micimackó gyerek lámpa és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Philips Disney Micimackó gyerek lámpa Philips

További termékképek, részletesebb leírások Philips Disney Micimackó gyerek lámpa és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Philips, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Philips
- code EAN 8718696152522
- a termék kategóriában van Gyermek lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Philips Disney Micimackó gyerek lámpa Gyermek lámpák
11 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek lámpák Philips

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Philips Disney Micimackó gyerek lámpa) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Philips), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8718696152522 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek lámpák - További termékek megtekintése